Könyvtár
xXx+Adava Kedavra+xXx :: Roxfort :: Kastély :: IV. emelet
1 / 4 oldal • Share •
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4 
Re: Könyvtár
~Patrick~
* A keresgélés lehetősége újra eszembejuttatta azt az érzést, amikor Ekika-channel terveltünk ki valamit. Halvány mosolyra húztam a szám, és esélyeinket latolgatva végigjártam gondolatban a kastélyt, persze eddigi tudásomnak megfelelően. Még mindig volt olyan rész, ahol eltévedtem volna, ha egyedül vagyok, hiszen a Roxfort hatalmas, és még nem igazán sikerült felderítenem. Mivel ez a tevékenység amúgy is a közeljövőre vonatkozó terveim között szerepelt, tetszett, amit Patrick mondott.*
- Rendben, ha együtt megyünk, akkor benne vagyok. *mosolyogtam.*- Máskülönben egyedül eltévednék, csak azokat a részeit ismerem a kastélynak, ahol órák vannak, meg persze a nagyterem és a Griffendél tornyot összekötő szakaszt...*fejeztem be a beszédet, és elvittem a helyére a Roxfort történetét. Mikor visszaértem, megálltam Patrick előtt, és mosolyogva mondtam:* - Akkor menjünk. Vedd úgy, hogy most még idegenvezető is vagy.*vigyorogtam, és elindultunk a rejtélyes szoba felkutatására.*
//Folytatás ott, ahol jónak látod.
//
* A keresgélés lehetősége újra eszembejuttatta azt az érzést, amikor Ekika-channel terveltünk ki valamit. Halvány mosolyra húztam a szám, és esélyeinket latolgatva végigjártam gondolatban a kastélyt, persze eddigi tudásomnak megfelelően. Még mindig volt olyan rész, ahol eltévedtem volna, ha egyedül vagyok, hiszen a Roxfort hatalmas, és még nem igazán sikerült felderítenem. Mivel ez a tevékenység amúgy is a közeljövőre vonatkozó terveim között szerepelt, tetszett, amit Patrick mondott.*
- Rendben, ha együtt megyünk, akkor benne vagyok. *mosolyogtam.*- Máskülönben egyedül eltévednék, csak azokat a részeit ismerem a kastélynak, ahol órák vannak, meg persze a nagyterem és a Griffendél tornyot összekötő szakaszt...*fejeztem be a beszédet, és elvittem a helyére a Roxfort történetét. Mikor visszaértem, megálltam Patrick előtt, és mosolyogva mondtam:* - Akkor menjünk. Vedd úgy, hogy most még idegenvezető is vagy.*vigyorogtam, és elindultunk a rejtélyes szoba felkutatására.*
//Folytatás ott, ahol jónak látod.

Rin Harada- Diák
- Hozzászólások száma: 115

Rin
* Igazából csak figyeltem Rint, mert a kérdéseire nem igazán tudtam választ adni. Hiszen nekem még sosem volt szükségem arra a bizonyos szobára. Így soha nem is kerestem, bizonyára értelmetlen dolognak tartottam. Kíváncsi igaz, hogy mindig voltam és valamilyen szinten érdekelt a létezése. Azonban most másnak tűnt a helyzet, valamivel jobbnak mint régen... most úgy tűnt céljaim vannak valaminek az eléréséhez.
Minden hiányozna belőlem, ha én nem én lennék. Mondjuk ha nem vagyok vámpír akkor szükségtelen bárki épségéért aggódni. De jobb ez így, legalább észre veszem mások érzéseit is. Rinről elhúzva a tekintettem az órára figyeltem, tisztában voltam azzal mennyi az idő és hogy jóformán mindenről lekéstünk ... kivéve egyvalamit.
Keresgélésre még akad megfelelő idő. Csak nem mindegy meddig fog majd tartani.*
- Nem is tudom. De ha szeretnéd végig járhatjuk az összes folyosót és megkereshetjük együtt. *- válaszoltam Rinnek röviden.*

Patrick Galaway- Diák/Vámpír
- Hozzászólások száma: 89

~ Patrick ~
- Rednben van. *bólintottam rá a döntésére, az 'evésével' kapcsolatban. Őrült vagyok, semmi kétség, mindezt egy olyan valakiért, akit csak most ismertem meg. Mondhatni történelem ismétli önmagát, hiszen mikor Erika-channal kötöttem barátságot, akkor is tettem érte őrültségeket, bár azoknak nem volt ekkora tétjük. Úgy néz ki, vonzom a nem mindennapi figurákat, hiszen régi barátnőm is érdekes teremtés volt, bár tudtommal nem vámpír, csak egy egyszerű, halandó boszorkány. Hányszor jártam a tilosban miatta, és mennyire szerettem ezeket a kalandokat...*
- Enni? *kérdeztem, mintha ma először hallottam volna ezt a szót.* - Az ebédről már lecsúsztam, vacsora még nincs, de hogy őszinte legyek, valahogy el is ment az étvágyam...De mindegy is, nem vagyok túl nagyétkű. *mondtam, majd mosolyogva hozzátettem:* - Mondjuk akármennyire is elment az étvágyam, egy kis okonomiyakit még most is le tudnék gyűrni. Kár, hogy ilyesmit nem csinálnak itt.
*Mindezek után kicsit elgondolkoztam, hogyan találhatnánk rá a Szükség Szobájára. Beugrott a Roxfort története, amit múltkor ki szerettem volna venni, de elmaradt. Bár úgy döntöttem ma sem fogom kivenni, elsiettem a könyvért, hátha találok benne valami használhatót. Pár perc múlva a vaskos kötettel a karomon tértem vissza. Fellapoztam a könyvet, és kis idő múlva megtaláltam a megfelelő fejezetet.* -..."Mert olyan szoba, amibe csak akkor tudunk belépni, ha igazán szükségünk van rá. Egyszer a helyén van, máskor nincs ott, de ha megjelenik, az van benne, amire a keresgélőnek épp szüksége van."...*olvastam fel.* - Igen, de hol van? *tettem fel a kérdést a könyvnek, mintha válaszolni tudna, aztán tovább böngésztem a sorokat, majd egy használható mondatra bukkantam.* - Itt azt írja, hogy egy faliszőnyeg rejti a titkos bejáratot... Te jó ég, vajon hány faliszőnyeg van a Roxfortban? *néztem Patrickra, hitetlen mosollyal az arcomon.*
- Rednben van. *bólintottam rá a döntésére, az 'evésével' kapcsolatban. Őrült vagyok, semmi kétség, mindezt egy olyan valakiért, akit csak most ismertem meg. Mondhatni történelem ismétli önmagát, hiszen mikor Erika-channal kötöttem barátságot, akkor is tettem érte őrültségeket, bár azoknak nem volt ekkora tétjük. Úgy néz ki, vonzom a nem mindennapi figurákat, hiszen régi barátnőm is érdekes teremtés volt, bár tudtommal nem vámpír, csak egy egyszerű, halandó boszorkány. Hányszor jártam a tilosban miatta, és mennyire szerettem ezeket a kalandokat...*
- Enni? *kérdeztem, mintha ma először hallottam volna ezt a szót.* - Az ebédről már lecsúsztam, vacsora még nincs, de hogy őszinte legyek, valahogy el is ment az étvágyam...De mindegy is, nem vagyok túl nagyétkű. *mondtam, majd mosolyogva hozzátettem:* - Mondjuk akármennyire is elment az étvágyam, egy kis okonomiyakit még most is le tudnék gyűrni. Kár, hogy ilyesmit nem csinálnak itt.
*Mindezek után kicsit elgondolkoztam, hogyan találhatnánk rá a Szükség Szobájára. Beugrott a Roxfort története, amit múltkor ki szerettem volna venni, de elmaradt. Bár úgy döntöttem ma sem fogom kivenni, elsiettem a könyvért, hátha találok benne valami használhatót. Pár perc múlva a vaskos kötettel a karomon tértem vissza. Fellapoztam a könyvet, és kis idő múlva megtaláltam a megfelelő fejezetet.* -..."Mert olyan szoba, amibe csak akkor tudunk belépni, ha igazán szükségünk van rá. Egyszer a helyén van, máskor nincs ott, de ha megjelenik, az van benne, amire a keresgélőnek épp szüksége van."...*olvastam fel.* - Igen, de hol van? *tettem fel a kérdést a könyvnek, mintha válaszolni tudna, aztán tovább böngésztem a sorokat, majd egy használható mondatra bukkantam.* - Itt azt írja, hogy egy faliszőnyeg rejti a titkos bejáratot... Te jó ég, vajon hány faliszőnyeg van a Roxfortban? *néztem Patrickra, hitetlen mosollyal az arcomon.*

Rin Harada- Diák

Rin
*Voltak ötleteim, hogy mit tehetnénk ezek után, hisz sikeresen elintéztük a 'vacsora' ügyemet. Bár jó diákhoz híven kötelességemben állt megóvni másokat magamtól, sőt még Rint is. Ki tudná mi történhet, ha egy csepp vér érinti meg az ajkaimat egy - két nap eltelése után. Rajtam kívül, biztosan senki. Talán Karin elképzelné, hogy mi történhetne egy félrelépésem során. Az ő hőn imádott és szeretett bátyja mindenkit lemészárol a szemei előtt. Na igen, a legrémesebb 'álomképeiben' sem kívánnám neki, hogy ezeket lássa. Nem lehetek túlzottan éhes, legalábbis addig nem amíg képes vagyok befolyásolni az erőmet és gondolataimat. Mondhatni szépen eltereltem a gondolataim a 'kényes' témáról. Az utolsó előtti mentsvár! Biztosan oda kell mennem, valahogyan... Elrejtőzve, talán egyedül arra vigyázva, hogy senki se vegyen észre.*
- Óvatos leszek és vigyázni fogok rád Rin, ha bízol bennem... Csak nem lehet olyan nehéz, hiszen néha gondolkodás nélkül cselekszem 'evés' közben.
* Leginkább magamban kellett bíznom, hisz sosem lehet tudni mikor vesztem el az eszem. De mindez akarat kérdése, ha megvan bennem az akarat nem kell azon rágódnom, hogy mi lesz mindennek a következménye.*
- Az én éhségemet illetően, te nem vagy éhes? Hiszen úgy mint nekem, valamit neked is enned kell.
* Az óra kimaradás miatt, nem tudnám megállapítani, hogy van-e óránk még vagy csak nekem hiányzik az a napirend és nincs érzékem az idő múlásához.*

~Patrick~
*Mikor megkérdezte tőlem, hogy bízok-e benne, hosszasan, elgondolkozva a szemébe néztem.* - Persze, hogy bízok benned. Csak fogalmam sincs, hogy milyen lehet megálljt parancsolni magadnak. Hogy mit érzel, hogy mit gondolsz, hogy mit vagy képes megtenni. Ha te azt mondod, hogy rendben lesz, akkor elhiszem. Ha azt mondod hogy nem lesz rendben, azt is elhiszem, persze akkor nem vagyok olyan ostoba, hogy beleegyezzek akármibe is. *mondtam, majd a gondolataim a Szükség Szobája felé terelődtek.* - Ha valóban létezik a szoba, egyszer mindenképp szeretném kipróbálni, még akkor is, ha nem az miatt a dolog miatt lesz szükségem rá. Sugoi, még sosem hallottam ehhez foghatót. Persze Miryouban is volt egy s más, de ilyesmiről nem hallottam. *mondtam, és képzeletben visszarepítettem magam régi iskolámba, ami nagyon hiányzott. Aztán az előttem fekvő bájitalos könyvre esett a pillantásom, majd ismét felemeltem a pálcám, és a Vér-Pótló Főzet lapjára koppintottam.* - Geminio *mondtam, mire a lapról egy másolat készült, amit összehajtottam és eltettem. * - Ez még jól jöhet. *eresztettem emg egy kis mosolyt, majd felálltam, és helyére vittem a könyvet. Mikor visszaértem, kérdő tekintettel néztem Patrickra.* - Akkor mi legyen? *kérdeztem, és egy a falon lévő órára pillantottam. Hamarosan öt óra.*
*Mikor megkérdezte tőlem, hogy bízok-e benne, hosszasan, elgondolkozva a szemébe néztem.* - Persze, hogy bízok benned. Csak fogalmam sincs, hogy milyen lehet megálljt parancsolni magadnak. Hogy mit érzel, hogy mit gondolsz, hogy mit vagy képes megtenni. Ha te azt mondod, hogy rendben lesz, akkor elhiszem. Ha azt mondod hogy nem lesz rendben, azt is elhiszem, persze akkor nem vagyok olyan ostoba, hogy beleegyezzek akármibe is. *mondtam, majd a gondolataim a Szükség Szobája felé terelődtek.* - Ha valóban létezik a szoba, egyszer mindenképp szeretném kipróbálni, még akkor is, ha nem az miatt a dolog miatt lesz szükségem rá. Sugoi, még sosem hallottam ehhez foghatót. Persze Miryouban is volt egy s más, de ilyesmiről nem hallottam. *mondtam, és képzeletben visszarepítettem magam régi iskolámba, ami nagyon hiányzott. Aztán az előttem fekvő bájitalos könyvre esett a pillantásom, majd ismét felemeltem a pálcám, és a Vér-Pótló Főzet lapjára koppintottam.* - Geminio *mondtam, mire a lapról egy másolat készült, amit összehajtottam és eltettem. * - Ez még jól jöhet. *eresztettem emg egy kis mosolyt, majd felálltam, és helyére vittem a könyvet. Mikor visszaértem, kérdő tekintettel néztem Patrickra.* - Akkor mi legyen? *kérdeztem, és egy a falon lévő órára pillantottam. Hamarosan öt óra.*

Rin Harada- Diák

Rin
* Számomra túl bonyolultnak tűnt az egész vérivás, egy kis dologból túl nagy ügyet csináltam azzal, hogy féltem Rint. Ha nem aggódnék és bíznék magamban akkor minden sokkal könnyebben menne, mint a karikacsapás. Persze ha megbeszélésről van szó akkor mindig ez történik, egy kis bolhából elefánt lesz. Rémes és kibírhatatlan alak vagyok, ez tény és való. Minden csak a beszélgetőpartnerem türelmétől és épp eszétől függ. Hogy tulajdonképpen meddig bírja tovább velem, mellettem. Még jó, hogy a szüleim nem láthatnak ilyen helyzetekkor. Biztosan szép megjegyzéseket kapnék tőlük, hogy még egy rendes vérivást sem tudok elintézni hatalmas ceremónia nélkül.*
- Rin, te bízol bennem? Ha igen és rám bízod magad, én meg kellőképp tudni fogom hol a határ, nem lesz baj. Remélem. De ha beszeretnéd biztosítani magad akkor, keresgélnünk kell a folyosókon. Elviekben a Szükség szobája, amiről te beszélsz létezik, vagyis egy-két évvel ezelőtt még létezett. Tudod, nem volt szükségem az elmúlt évben semmire így gondolom feleslegesen csak nem akart megjelenni nekem.
* Azt hiszem kissé elhumorizáltam a mondandómat a végére, Rin biztosan megérhette mit szeretnék mondani neki. Ha nem akkor majd az egészet újra el kell kezdenem, onnan, hogy bízik e bennem.*
- Tudod, azt rebesgetik, hogy minden hozzám hasonló rendelkezik egy egyedi képességgel. Van aki mások gondolatát olvashatja, egyesek még érintés által az érzéseidet is, vannak jövőbe látok ... a gond ezzel csak az, hogy én még nem jöttem rá mi a képességem. Elvileg egyedül kellene rájönnöm az idő segítségével. De ha szeretnéd valamikor máskor részletesen beszélhetek neked erről. -*ezzel úgy tűnt el is intéztem a képesség témát.*

~Patrick~
* Elgondolkoztam azon, hogy a kérdezősködésem talán idegesítő lehet. Tűnődve néztem Patrickot miközben beszélt, de semmi jelét sem láttam annak, hogy zavarja.* - Mindenre kíváncsi vagyok. *válaszoltam, mikor befejezte az erejük ismertetését, és feltett egy kérdést.. *
*Láttam rajta, hogy nem nagyon tud dönteni a véremmel kapcsolatban.*
- Patrick, azt neked kell tudnod, hogy időben meg tudsz-e állni. Ha nem, akkor gondolom nem sokat számít az, hogy el tudlak lökni magamtól, vagy sem. * néztem elgondolkozva, majd folytattam, kissé keserű fennhanggal.* - Hát igen, nagy pácban lennél, az biztos. Bár az én részemről az sem mellékes, hogy nem mostanában szándékoztam kimúlni... De lássuk, mit tehetünk az ügy érdekében. *váltottam hangot, és körülnéztem, elsősorban a könyvtárosnőt keresve,de se őt, se mást nem láttam a közelünkben. Gyorsan előkaptam a pálcámat.* - Invito, Bájitalok Mesterfokon. *suttogtam el a varázsigét, és nem telt bele pár másodpercbe, a könyv már a kezemben is volt. Újból körülnéztem, Madam Cvikker sehol.* - Lássuk, lássuk. * lapoztam a könyvet, míg meg nem találtam a megfelelő oldalt.* - Aha. Vér-Pótló bájital. Ezt akkor használják, ha valaki sok vért veszített... Nem olyan nehéz elkészíteni, és nem is kell sokáig főzni...A hozzávalók is rendben vannak...Mint az egyszer egy...*dörmögtem, inkább csak magamnak, majd Patrickra néztem.* - Ez tökéletes megoldás, de nyílván csak akkor alkalmazható, ha életben vagyok... És természetesen gondoltam, hogy nem itt. Elég vicces lenne...*gondolkoztam el ismét, majd eszembejutott valami.* - Hallottam pletykákat, egy szobáról. Azt mondják, azzá válik, amire éppen szükséged van. Tudsz erről valamit? Ha igaz, akkor a főzetet is el tudnám ott készíteni, hiszen a klubhelyiségünkben felmerülne a kérdés, hogy miért csinálok ilyesmit... Persze eszem ágában sincs rábeszélni téged a... "vacsorára", de ha szükséged van rá, és a szoba létezik, akkor...*csuklott el a hangom, mintha csak most tudatosult volna bennem, hogy miket is beszélek.*
* Elgondolkoztam azon, hogy a kérdezősködésem talán idegesítő lehet. Tűnődve néztem Patrickot miközben beszélt, de semmi jelét sem láttam annak, hogy zavarja.* - Mindenre kíváncsi vagyok. *válaszoltam, mikor befejezte az erejük ismertetését, és feltett egy kérdést.. *
*Láttam rajta, hogy nem nagyon tud dönteni a véremmel kapcsolatban.*
- Patrick, azt neked kell tudnod, hogy időben meg tudsz-e állni. Ha nem, akkor gondolom nem sokat számít az, hogy el tudlak lökni magamtól, vagy sem. * néztem elgondolkozva, majd folytattam, kissé keserű fennhanggal.* - Hát igen, nagy pácban lennél, az biztos. Bár az én részemről az sem mellékes, hogy nem mostanában szándékoztam kimúlni... De lássuk, mit tehetünk az ügy érdekében. *váltottam hangot, és körülnéztem, elsősorban a könyvtárosnőt keresve,de se őt, se mást nem láttam a közelünkben. Gyorsan előkaptam a pálcámat.* - Invito, Bájitalok Mesterfokon. *suttogtam el a varázsigét, és nem telt bele pár másodpercbe, a könyv már a kezemben is volt. Újból körülnéztem, Madam Cvikker sehol.* - Lássuk, lássuk. * lapoztam a könyvet, míg meg nem találtam a megfelelő oldalt.* - Aha. Vér-Pótló bájital. Ezt akkor használják, ha valaki sok vért veszített... Nem olyan nehéz elkészíteni, és nem is kell sokáig főzni...A hozzávalók is rendben vannak...Mint az egyszer egy...*dörmögtem, inkább csak magamnak, majd Patrickra néztem.* - Ez tökéletes megoldás, de nyílván csak akkor alkalmazható, ha életben vagyok... És természetesen gondoltam, hogy nem itt. Elég vicces lenne...*gondolkoztam el ismét, majd eszembejutott valami.* - Hallottam pletykákat, egy szobáról. Azt mondják, azzá válik, amire éppen szükséged van. Tudsz erről valamit? Ha igaz, akkor a főzetet is el tudnám ott készíteni, hiszen a klubhelyiségünkben felmerülne a kérdés, hogy miért csinálok ilyesmit... Persze eszem ágában sincs rábeszélni téged a... "vacsorára", de ha szükséged van rá, és a szoba létezik, akkor...*csuklott el a hangom, mintha csak most tudatosult volna bennem, hogy miket is beszélek.*

Rin Harada- Diák

Rin
* Igen, határozottan kijelenthetem, hogy Rin interjút készített velem, a legtöbb kérdés természetes, hogy az ismeretlennek tűnt vámpírokról szól. Hiszen egy boszorkány aligha tudhat valamit rólunk, ha ő nem is közénk, vámpírok közé tartozik. Hallottam már, hogy legalább egyszer mindenkivel megtörténik egy olyan eset amikor a kiszemelt átváltoztatandó boszorkány, varázsló vagy mugli helyett valaki másnak beszélnek fajunk általános leírásáról, szokásáról és viselkedéséről. Természetes, hogy senkire sem lehet egy sablont ráhúzni, hisz vannak olyanok is mint én, akik valamiért eltérnek az átlagtól. Amikor Rin megkérdezte miféle erők birtokában vagyunk, nem tudtam melyikkel kezdhetném. Hogy szuper erősek vagyunk? Talán. Éles a látásunk a sötétben? Azt nem mondanám, még az olyan éjjeli lénynek is mint én szüksége van valamire, hogy tökéletesen láthasson a sötétben. Mondjuk egy szobában a kislámpa fénye. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem láthatok jobban egy egyszerű halandó lénynél... éppen ellenkezőleg.
Tényleg egy szempillantás alatt megragadjuk az áldozatunk, úgy, hogy ő észre sem veszi ezt? Biztosan, hiszen én még a varázslók által nevezet gyorsaságot is lassúságnak nézem.
Mi a helyzet a gyengéinkkel? Semmi, a kellő varázslat használat segítségével a napsugarak nem jelentenek veszélyt. Fokhagyma? Szenteltvíz? Kereszt? Karó a szívben? Mindent én sem tudhatok, még sosem próbálták rajtam, de ki tudja mi igaz és mi nem. Az tény a fokhagymát nem kerülöm, vagyis gyerekkoromban nem kerültem. Most semmit sem tudok semmiről.
Miután szépen átvettem mindazt amit tudok és nem tudok megpróbáltam válaszolni Rin kérdésére, természetesen gondolkodási időm az sok volt. Így azt is elképzelem, hogy megint sokáig voltam csendben.*
- Van egy pár, de ugyanez szépen kicifrázva minden könyvben le van írva. Halhatatlanság, gyorsaság, emberfeletti erő... Erre gondoltál? Vagy a különleges képességekre szeretnél kitérni ami elvileg mindenki számára egyediséget jelent?
* A következő megjegyzésére nem is mertem válaszolni, hogy én komolyan bele akartam nyúlni, csak ugyebár közönség előtt azért egyetlen vámpír sem ízlel meg egy vértócsát. *
- Hát igen, elégé furcsa lehettem akkor a szemedben. -* ahogy a téma átkerült a mai napi ' eledelemre ' kissé meghátráltam volna, hiszen megfogadtam, hogy a barátaimat nem bántom a fogaimmal.*
- Mindig szükség esetén veszem el azt amire szükségem van. Tudom, hogy nem lehetsz olyan gyenge, de mi van ha nem fogom kibírni az utolsó csepp előtt? Akkor biztosan nagy pácban leszek, ha észre veszik, hogy egy Griffendéles aki velem szokott lenni nyomtalanul eltűnik. Majd leszököm vagy elkérőzök Roxmortsba valami jó ürüggyel. -* kicsikét elgondolkodtam, majd úgy tűnt mégis ellent mondok magamnak.*
- Bár ha ügyes vagyok és elég erős vagy ahhoz, hogy ellökj magadtól akkor lehet róla szó, de nem a könyvtárban.

~Patrick~
* Kirázott a hideg, arra gondolva, hogy egy zsúfolt utcán sétálva egyszer csak beránt valaki egy sikátorba, és majd ő eldönti, hogy meghalok, vagy sem. Persze elég furcsa lenne, ha megkérdeznék előtte hogy "Héj, nem gond ha iszok kicsit a vérdből?", de ha ez a lehetőség nem áll fent, akkor legalább lenne esély a védekezésre. És úgy gondoltam, hogy nem sok lehet, hiszen erősebbek egy átlag varázslónál.* - És miféle erők birtokosai vagytok? *kérdeztem előző gondolatomhoz kapcsolódóan.*
* Mikor a délutáni esetet említette a parkban, rábólintottam a szavaira.* - Igen, észrevettem hogy furcsa voltál. Attól tartottam, hogy belenyúlsz majd, vagy hasonló...Bár akkor nem tudtam mire vélni a dolgot. * fejeztem be a mondatot, amikor közelebb lépett hozzám. Nem éppen barátságos közeledésnek lehetett nevezni a mozdulatot, és átfutott az agyamon, hogy talán szeretne rámijeszteni. Erre el kellett mosolyodnom.*
- Egy ismeretlen, ijesztő külsejű Drakula előtt nem is beszélnék a véremről, felajánlani meg pláne nem. *tűrtem el egy fekete hajtincset, hogy a szemébe tudjak nézni.* - De akkor helyezzük a hangsúlyt a "nincs más lehetőségre". Ha nincs más lehetőséged, felajánlom a vérem. Nem azért, mert annyira vágyok egy lecsapolásra, vagy mert annyira jószívű vagyok. Egyszerűen csak nem lenne jó, ha elveszítenéd a fejed, és megtámadnál valakit a suliban. És ezt nem csak az áldozatod iránt érzett aggódásból mondom... Ha a parkban, az alvadt vér ezt váltotta ki belőled, akkor mi lesz, ha mondjuk valaki elvágja az ujját bájitaltanon?
Mivel a suliban csak a tesód, és én tudunk erről, és gondolom a testvéred véréből nem iszol... *mondtam, szinte teljes bizonyossággal, hogy a testvérétől nem vesz vért. Hiszen az olyasmi lenne, mintha a sajátját inná.* - Szóval, ha nincs más lehetőség, akkor. És remélhetőleg, már nem kell semmitől megvédened. *mondtam, és elmosolyodtam, mikor hozzáért az arcomhoz.* - Amúgy meg, ne hidd, hogy olyan gyenge vagyok. Persze te biztos ezerszer erősebb vagy nálam, de én is kellőképpen oda tudok csattintani, ha úgy adódik. * vigyorogtam, hogy kicsit oldjam a hangulatot.*
* Kirázott a hideg, arra gondolva, hogy egy zsúfolt utcán sétálva egyszer csak beránt valaki egy sikátorba, és majd ő eldönti, hogy meghalok, vagy sem. Persze elég furcsa lenne, ha megkérdeznék előtte hogy "Héj, nem gond ha iszok kicsit a vérdből?", de ha ez a lehetőség nem áll fent, akkor legalább lenne esély a védekezésre. És úgy gondoltam, hogy nem sok lehet, hiszen erősebbek egy átlag varázslónál.* - És miféle erők birtokosai vagytok? *kérdeztem előző gondolatomhoz kapcsolódóan.*
* Mikor a délutáni esetet említette a parkban, rábólintottam a szavaira.* - Igen, észrevettem hogy furcsa voltál. Attól tartottam, hogy belenyúlsz majd, vagy hasonló...Bár akkor nem tudtam mire vélni a dolgot. * fejeztem be a mondatot, amikor közelebb lépett hozzám. Nem éppen barátságos közeledésnek lehetett nevezni a mozdulatot, és átfutott az agyamon, hogy talán szeretne rámijeszteni. Erre el kellett mosolyodnom.*
- Egy ismeretlen, ijesztő külsejű Drakula előtt nem is beszélnék a véremről, felajánlani meg pláne nem. *tűrtem el egy fekete hajtincset, hogy a szemébe tudjak nézni.* - De akkor helyezzük a hangsúlyt a "nincs más lehetőségre". Ha nincs más lehetőséged, felajánlom a vérem. Nem azért, mert annyira vágyok egy lecsapolásra, vagy mert annyira jószívű vagyok. Egyszerűen csak nem lenne jó, ha elveszítenéd a fejed, és megtámadnál valakit a suliban. És ezt nem csak az áldozatod iránt érzett aggódásból mondom... Ha a parkban, az alvadt vér ezt váltotta ki belőled, akkor mi lesz, ha mondjuk valaki elvágja az ujját bájitaltanon?
Mivel a suliban csak a tesód, és én tudunk erről, és gondolom a testvéred véréből nem iszol... *mondtam, szinte teljes bizonyossággal, hogy a testvérétől nem vesz vért. Hiszen az olyasmi lenne, mintha a sajátját inná.* - Szóval, ha nincs más lehetőség, akkor. És remélhetőleg, már nem kell semmitől megvédened. *mondtam, és elmosolyodtam, mikor hozzáért az arcomhoz.* - Amúgy meg, ne hidd, hogy olyan gyenge vagyok. Persze te biztos ezerszer erősebb vagy nálam, de én is kellőképpen oda tudok csattintani, ha úgy adódik. * vigyorogtam, hogy kicsit oldjam a hangulatot.*

Rin Harada- Diák

Rin
*Látszólag már akaratom ellenére is mosolyogni tudtam, azok a kijelentések és kérdések amik kicsivel jobban megmaradtak bennem igazán nem voltak mindennaposak. A legelső kérdésre egyszerű választ is adhattam, hogy az iskolán kívül mindenhol ahol érem és nincs néző közönség. De ez elégé tág fogalomnak számít az én esetemben. Konkrét helyek kellettek, ahol túl sok a járó kellő és sötétség van. A vámpír csak egy helyen találhat ilyet, de én azt is elkerülöm és csak szükség esetén megyek arra a helyre.*
- Jobb napokon Roxmortsban, rosszabb napokon Abszolúton leginkább a Zsebpiszok közben. Ott túl sok az ember és senki sem veszi észre ha egy-egy eltűnik. Ha otthon vagyok akkor más a helyzet, látnod kellene Karin arcát amikor a megszokottól eltérően térek haza.
* Na jó abba belekezdeni is rémes lenne, hogy félig véres arccal és egyáltalán nem emberi vonásokkal térek haza ha kitűnő vadászatom volt. Ezt meg természetes, hogy csakis éjjel űzöm, az emberek nappal felfigyelnének rám. A létem biztonságának meg fuccs. *
- Ma a kelleténél éhesebb vagyok Rin, csak örülni tudok, hogy nem mentem fejjel a falnak amikor megéreztem odalent a parkban a vér illatát.-* lenéztem a földre, ezzel eltakarva a szemeimet a hajtincseim által, tulajdonképpen minden gonosz ilyenkor mond valami galádságot és meglepőt. Le sem merném tagadni, hogy én szintén valami ilyenre készültem.*
- Egy éhes vámpír előtt nem beszélhetsz a véredről ... sőt fel sem lenne szabad ajánlanod neki... kihasználná az alkalmat amint lehet... ha nincs más lehetőség.
* Kicsivel közelebb léptem hozzá, nem tudom, hogy megrémisztés céljából tettem ezt, vagy valami másból, de egy dolog biztos, nem úgy tűnt, hogy a jó szándék vezérelt.*
- Nem tehetem meg, azt mondtam védeni foglak, nem pedig bántani. -* kicsikét visszafogottabbul ugyan, de sikerült megsimogatnom az arcát, egyfajta megköszönés képen, hogy felajánlott a vérét. Persze Rin helyett már én kezdtem zavarban lenni (azt hiszem), nem szokásom bárkit is az érintésemmel megajándékozni, legyen bármennyire kedves. *

~ Patrick ~
- Na szép, én itt aggódok, te meg vigyorogsz! *mondtam tettetett felháborodással, majd én is megeresztettem egy mosolyt. Majd hozzászokik, hogy én ilyen aggódós fajta vagyok, gondoltam, majd elengedtem a kezét. Hallgattam amit mondott, és próbáltam elképzelni egy vámpír életét. Ha valaki engem is vámpírrá változtatott volna, nem tudom hogy vitt volna rá a lélek, hogy embereket harapdáljak, ráadásul a vérükért, amit látni sem nagyon bírok.* - Hát igen, van egy kis fóbiám a vér látványát illetően. Talán az ég küldött hozzám téged, hogy legyőzzem ezt a fajta hülyeségemet. * vigyorogtam, majd további kérdéseket tettem fel.* - És te hol vadászol? Gondolom nem a suli diákjaira, akkor nem lenne titok a titkod...* néztem rá, és elgondolkoztam pár másodpercig. Nem tudtam kinézni belőle, hogy megöli az áldozatokat, de valahogy mégsem akartam rákérdezni. Önkéntelenül is végigsimítottam a nyakamon, kitapintva ütőeremet.* ~ Vajon milyen érzés lehet, ha megharap egy vámpír? *jutott eszembe, majd a következő gondolat kiszaladt a számon:* - Ha megígéred, hogy nem nyírsz ki, talán kapsz a véremből. *vigyorogtam, de mikor rájöttem hogy hangosan mondtam, bocsánatkérőn néztem a fiúra. Nem akartam viccet csinálni a vámpírságából, főleg hogy örültem, amiért megbízik bennem annyira, hogy elmondta.* ~ De vajon tényleg megtenném? Megengedném? Az biztos, hogy neki könnyebb lenne, de ki tudja, lehet inkább nem is kérne belőle. Nem tudhatom, hogy gondolkoznak a "vacsorájukról"... Magamat sem sajnálnám az esetleges vérveszteség miatt, de olyan abszurd ez az egész.. *tűnődtem magamban.*
- Na szép, én itt aggódok, te meg vigyorogsz! *mondtam tettetett felháborodással, majd én is megeresztettem egy mosolyt. Majd hozzászokik, hogy én ilyen aggódós fajta vagyok, gondoltam, majd elengedtem a kezét. Hallgattam amit mondott, és próbáltam elképzelni egy vámpír életét. Ha valaki engem is vámpírrá változtatott volna, nem tudom hogy vitt volna rá a lélek, hogy embereket harapdáljak, ráadásul a vérükért, amit látni sem nagyon bírok.* - Hát igen, van egy kis fóbiám a vér látványát illetően. Talán az ég küldött hozzám téged, hogy legyőzzem ezt a fajta hülyeségemet. * vigyorogtam, majd további kérdéseket tettem fel.* - És te hol vadászol? Gondolom nem a suli diákjaira, akkor nem lenne titok a titkod...* néztem rá, és elgondolkoztam pár másodpercig. Nem tudtam kinézni belőle, hogy megöli az áldozatokat, de valahogy mégsem akartam rákérdezni. Önkéntelenül is végigsimítottam a nyakamon, kitapintva ütőeremet.* ~ Vajon milyen érzés lehet, ha megharap egy vámpír? *jutott eszembe, majd a következő gondolat kiszaladt a számon:* - Ha megígéred, hogy nem nyírsz ki, talán kapsz a véremből. *vigyorogtam, de mikor rájöttem hogy hangosan mondtam, bocsánatkérőn néztem a fiúra. Nem akartam viccet csinálni a vámpírságából, főleg hogy örültem, amiért megbízik bennem annyira, hogy elmondta.* ~ De vajon tényleg megtenném? Megengedném? Az biztos, hogy neki könnyebb lenne, de ki tudja, lehet inkább nem is kérne belőle. Nem tudhatom, hogy gondolkoznak a "vacsorájukról"... Magamat sem sajnálnám az esetleges vérveszteség miatt, de olyan abszurd ez az egész.. *tűnődtem magamban.*

Rin Harada- Diák

Rin
* Sosem gondoltam volna, hogy egy lány így fog engem félteni, megérteném azt a helyzetet amikor egy másik lány kerül a dologba, de pont a vámpírvadászok. Oké tudom, ha az ember vámpír csak nem várhatja el azt, hogy ne az első helyen álló ellenségeitől féltsék őt. Amikor Rin megfogta a csuklom csak vigyorogni tudtam, persze a vigyorgás helyett válaszolhattam is volna neki, de elsősorban kiakartam használni azt az időt amikor aggódik értem.*
- Persze, nálunk is vannak vadászok, de én sokkal óvatosabb vagyok. Csak a családom tagjai, a volt igazgató Dumbledore és az 'atyám' tudja az igazságot, na meg te. Ez még kevés a halálhoz vezető úthoz, nem gondolod?
* Most úgy véltem visszatéretek az előbb feltett kérdéseire, hogy ő is tudja a válaszokat én meg ismételjem azt amit tudok magamról.*
- Nem nagyon rajongsz a vér látványa iránt ugye? Én ha lehetséges elkerülöm az állatokat, aranyosak de nem egy hozzám hasonló vacsórájának valók. Természetes mindenki dönthet arról, hogy mit tesz. Van aki megöli az áldozatait és van aki életben tartja őket. A sebbel nem kell sokat törődnie az áldozatnak, elmúlik. Szóval egy áldozat életét vagy halálát az illető szabja meg.

~ Patrick ~
- Figyelni? *kérdeztem, majdnem nevetve.* - Talán nem is árt, ha figyel rám valaki, nehogy valami rosszat vagy hülyeséget csináljak. Bár attól nem kell tartanod, hogy elárullak. Az árulás, az én szememben a legnagyobb bűn... * fagyott a mosoly az arcomra, majd hallgattam az átváltozása történetét. Elszomorított. Nem volt választási lehetősége, egyszerűen csak megtörtént, egy (a szememben) önkényes teremtmény akarata szerint. Azt pedig furcsálltam, hogy második apjaként tekint rá. Bár mondják hogy a vér kötelez, és mivel semmit sem tudtam a vámpírok mágiájáról, erről nem szóltam egy szót sem.* - Biztosan nehéz lehetett elfogadnod egy ekkora változást. *néztem rá együttérzően, majd további kérdéseket tettem fel neki, remélve, hogy nem bántom meg.*
- Szóval akkor... * kezdtem bele, majd még halkabbra vettem a hangom.* -... vérrel táplálkozol. *mondtam ki, és kicsit elborzadtam, mivel nem igazán bírtam ki a vér látványát rosszullét nélkül.* - Embervérrel? Vagy állatok vérével is? És ha eszel... az a "zsákmány" halálát is jelenti egyúttal? * szaladt ki a számon, de utólag belegondolva, talán jobb lett volna, ha ezt nem teszem fel. Aztán eszembe jutott, hogy még ma is üldözik ezt a fajt. Megragadtam Patrick csuklóját, és elkerekedett szemekkel néztem rá.* - Még hogy nekem van szükségem védelemre! *mondtam, egyik korábban elhangzott mondatára utalva.* - Patrick, azt nem tudom hogy itt mi a helyzet aa... ... vadászokkal, de Japánban még manapság is elég sokan művelik ezt a kedves tevékenységet. *mondtam ironikusan, és nem engedtem el a karját, mintha a polcok között vámpírvadász csapatok lesnének ránk, és csak azon múlna, hogy támadnak-e, hogy elengedem.* - Kérlek mondd, hogy csak kevesen tudnak a titkodról. * mondtam, még akkor is, ha valószínűnek tartottam, meg kellett bizonyosodjak róla.*
- Figyelni? *kérdeztem, majdnem nevetve.* - Talán nem is árt, ha figyel rám valaki, nehogy valami rosszat vagy hülyeséget csináljak. Bár attól nem kell tartanod, hogy elárullak. Az árulás, az én szememben a legnagyobb bűn... * fagyott a mosoly az arcomra, majd hallgattam az átváltozása történetét. Elszomorított. Nem volt választási lehetősége, egyszerűen csak megtörtént, egy (a szememben) önkényes teremtmény akarata szerint. Azt pedig furcsálltam, hogy második apjaként tekint rá. Bár mondják hogy a vér kötelez, és mivel semmit sem tudtam a vámpírok mágiájáról, erről nem szóltam egy szót sem.* - Biztosan nehéz lehetett elfogadnod egy ekkora változást. *néztem rá együttérzően, majd további kérdéseket tettem fel neki, remélve, hogy nem bántom meg.*
- Szóval akkor... * kezdtem bele, majd még halkabbra vettem a hangom.* -... vérrel táplálkozol. *mondtam ki, és kicsit elborzadtam, mivel nem igazán bírtam ki a vér látványát rosszullét nélkül.* - Embervérrel? Vagy állatok vérével is? És ha eszel... az a "zsákmány" halálát is jelenti egyúttal? * szaladt ki a számon, de utólag belegondolva, talán jobb lett volna, ha ezt nem teszem fel. Aztán eszembe jutott, hogy még ma is üldözik ezt a fajt. Megragadtam Patrick csuklóját, és elkerekedett szemekkel néztem rá.* - Még hogy nekem van szükségem védelemre! *mondtam, egyik korábban elhangzott mondatára utalva.* - Patrick, azt nem tudom hogy itt mi a helyzet aa... ... vadászokkal, de Japánban még manapság is elég sokan művelik ezt a kedves tevékenységet. *mondtam ironikusan, és nem engedtem el a karját, mintha a polcok között vámpírvadász csapatok lesnének ránk, és csak azon múlna, hogy támadnak-e, hogy elengedem.* - Kérlek mondd, hogy csak kevesen tudnak a titkodról. * mondtam, még akkor is, ha valószínűnek tartottam, meg kellett bizonyosodjak róla.*

Rin Harada- Diák

Rin
* Furcsálltam, hogy Rin nem szaladt el amikor megtudta mi vagyok és mi nem. Tulajdonképpen csakis örülni tudok, mert van egy barátom aki nem riad meg a vámpír szó hallatán. Nem hinném, hogy lenne oka a félelemre, hisz az én állapotom még elégé tűrhetőnek nevezhető. Kisfiúsan Rinre mosolyogtam, ami hasonló lehetett arra amikor a kisgyerekek meglátják anyjukat és hozzájuk rohannak, csak azért, hogy megvédjék őket. Persze az én mosolyom merően eltért a kisgyerekekétől. Ők ártatlanok, én nem.*
- A gonoszság bennem is létezik, láttam mindkét oldalát az éremnek, egyik sem kellemesebb a másiknál. Jóként vigyáznom kell, hogy le ne bukjam. Gonoszként semmi sem állíthat meg, éppen ezért járom a középutat. -* egymás szemébe néztünk, ami most legelőször késztetett arra, hogy kikerüljem az övét.*
- Mondtam én valaha is, hogy azt szeretném hogy egyedül hagyj? Most, hogy tudod a titkom ne reméld, hogy szem elöl veszítelek. Figyelni foglak... vagy mégsem.
* Nem lenne értelme ha figyelném, hisz a végén meg fel is tűnne a dolog. Na meg Karin túl kíváncsi ahhoz, hogy ne kérdezze meg miért bámulom Rint. Biztosan egyből a szerelemre gondolna, ami könnyen megfertőzi az emberek szívét. Számomra már biztosan tiltva lehetnek az alkalmi halandó kedvesek, hiszen a atyám is megmondta, hogy ne játsszak az étellel, ha nincsenek meg a teremtési szándékaim.*
- Képeken csak a rosszabb változatot látod, a kiéheztettet fajtát amelyeknek már nincsenek halandó érzéseik, gondolom. *- kicsikét elgondolkodtam, hogy mit is mondhatnék Rinnek az átváltozásomról.*
- Csak én, a családom ugyanolyan húsvér ember mint te. Tudod télen történt, mivel én szerettem a telet sokáig szánkóztam a többi gyerekkel. Karin és Hector persze nem jött velem, mindig én volt az aki akár egyedül is elmegy csatangolni egyet. Sokszor felbukkant egy idegen amikor a többiekkel játszadoztam, azt hittem valamelyikük rokona, de nem. Szinte mindennap figyelt minket, egy napon amikor egyedül maradtam elégé megjártam a dolgot. Egyenesen egy fának ütköztem, ami furcsa volt, mert mindig óvatos voltam, hogy jól eltudjam kerülni az ehhez hasonló baleseteket. Elhiheted, hogy nagyobb történt mint amire számítottam. Hirtelen lépet elő a fa mögül és támadt rám, hogy őszinte legyek azt hittem az lesz az utolsó napom. De átváltoztatott és az első gyermeke lettem, azt mondta elégé sokáig várt vele, mivel senki sem illet az ízléséhez. Nem hagyott magamra, ahogyan a legtöbbekkel tenni szokták, tanított nem sokat csak éppen elegendőt ahhoz, hogy meglegyen a kellő tudásom az élethez. Persze volt idő amikor nyafogtam érte, mert valamilyen szinten kötődök hozzá, legyen bármennyire távol, néha hiányzik is. Ő nálam amolyan pluszszülőnek számít, de mint mindenből az atyám iránti rajongásomból sikerült kigyógyulnom. Ha nincs velem kevesebbet gondolok rá, ilyenkor részesülnek előnyben a saját szüleim.

~ Patrick ~
* Ahogy odahajolt hozzám, és kimondta azokat a szavakat, megborzongtam. Nem a szavak jelentése miatt, hanem a hangsúly ahogy kiejtette őket, olyan volt, mintha más szájából hangzottak volna el. Mikor elhúzódott tőlem, rögtön a szemébe néztem, és láttam, nem hazudik. Nem rémültem meg. Nem futottam el. Csak az agyam járt sebesen, felidézve azt a kevéske dolgot, amit a vámpírokról tudok. Akkor rádöbbentem, hogy ez a tudás túl kevés ahhoz, hogy akármit is gondoljak róla. Előttem még mindig Patrick ült, még akkor is, ha nem egészen az, aminek eddig hittem. Bár szavait csak én hallhattam, aggódva körülnéztem, nem figyel-e minket a polcok rejtekéből valaki, de nem láttam senkit. Ez tényleg egy súlyos titok, és hatalmas baj lehetne abból, ha rajtam kívül más is meghallotta volna. Gondolkoztam, mit mondjak, nehéz volt megszólalni, de végül sikerült:*
- Ha így is van...*húzódtam hozzá közelebb, hogy hallja halk szavaimat,* -...téged akkor is a legnagyobb biztonsággal nevezlek embernek, Patrick. A gonoszság, az nem abból fakad, hogy milyen lény vagy. A gonoszság a lélekből fakad. Te nem vagy gonosz, maximum a körülmények áldozata.*mondtam, és akaratlanul is beúszott lelki szemeim elé a kép, ahogy egy arctalan ember vérét issza. Gyorsan elhessegettem, és mélyen a kék szemeibe néztem.* - Természetesen én is melletted állok. *mondtam, majdhogynem felháborodottan.* - Ne gondold, hogy ilyen könnyen elűzöl magad mellől. *eresztettem meg egy kis mosolyt, majd továbbra is halkan, folytattam.* - Amúgy nem tudok róluk semmit. Vagyis nagyon keveset. Képen láttam, de nem is hasonlítasz rájuk. * gondoltam magam elé a sovány, beesett arcú, karikás szemű ábrázolásokat.* - Hogy történt? Gondolom nem az egész családod...*mondtam, majd beugrott amit még számmisztika órán mondott, mikor bemutatkozott. Aztán a korábbi eset, a vértócsa a parkban, hogy milyen furcsán viselkedett. Már értettem mindent.* ~Borzalmas, hogy az emberek élete egyik napról a másikra így megtud változni... *gondoltam, és gondolatban felsorakoztattam a további kérdéseket, amiket majd felteszek neki.*
* Ahogy odahajolt hozzám, és kimondta azokat a szavakat, megborzongtam. Nem a szavak jelentése miatt, hanem a hangsúly ahogy kiejtette őket, olyan volt, mintha más szájából hangzottak volna el. Mikor elhúzódott tőlem, rögtön a szemébe néztem, és láttam, nem hazudik. Nem rémültem meg. Nem futottam el. Csak az agyam járt sebesen, felidézve azt a kevéske dolgot, amit a vámpírokról tudok. Akkor rádöbbentem, hogy ez a tudás túl kevés ahhoz, hogy akármit is gondoljak róla. Előttem még mindig Patrick ült, még akkor is, ha nem egészen az, aminek eddig hittem. Bár szavait csak én hallhattam, aggódva körülnéztem, nem figyel-e minket a polcok rejtekéből valaki, de nem láttam senkit. Ez tényleg egy súlyos titok, és hatalmas baj lehetne abból, ha rajtam kívül más is meghallotta volna. Gondolkoztam, mit mondjak, nehéz volt megszólalni, de végül sikerült:*
- Ha így is van...*húzódtam hozzá közelebb, hogy hallja halk szavaimat,* -...téged akkor is a legnagyobb biztonsággal nevezlek embernek, Patrick. A gonoszság, az nem abból fakad, hogy milyen lény vagy. A gonoszság a lélekből fakad. Te nem vagy gonosz, maximum a körülmények áldozata.*mondtam, és akaratlanul is beúszott lelki szemeim elé a kép, ahogy egy arctalan ember vérét issza. Gyorsan elhessegettem, és mélyen a kék szemeibe néztem.* - Természetesen én is melletted állok. *mondtam, majdhogynem felháborodottan.* - Ne gondold, hogy ilyen könnyen elűzöl magad mellől. *eresztettem meg egy kis mosolyt, majd továbbra is halkan, folytattam.* - Amúgy nem tudok róluk semmit. Vagyis nagyon keveset. Képen láttam, de nem is hasonlítasz rájuk. * gondoltam magam elé a sovány, beesett arcú, karikás szemű ábrázolásokat.* - Hogy történt? Gondolom nem az egész családod...*mondtam, majd beugrott amit még számmisztika órán mondott, mikor bemutatkozott. Aztán a korábbi eset, a vértócsa a parkban, hogy milyen furcsán viselkedett. Már értettem mindent.* ~Borzalmas, hogy az emberek élete egyik napról a másikra így megtud változni... *gondoltam, és gondolatban felsorakoztattam a további kérdéseket, amiket majd felteszek neki.*

Rin Harada- Diák

1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4 
xXx+Adava Kedavra+xXx :: Roxfort :: Kastély :: IV. emelet
1 / 4 oldal